Closer to Hell than heaven

Onsdag dag  3 slutade i ett misslyckande, G kunde inte hantera värmen fick värmeslag och kunde inte fullfölja cyklingen. Blev istället liggandes på en sjukhusbädd i skuggan med is in på kvällen.

Bestämde liksom några andra att det inte gick att fortsätta i den upp till 38 graders i skuggan och under cyklingen var endast halva banan i skugga. Löpningen under tisdagen var en plågsam löpning och tog musten ur G. Nytt försök i morgon torsdag igen

 

Torsdag, morgonpulsen är ca 105 slag drygt 40 slag mer än normalt måste ta en vilodag har gått ner 5 kg på tre dagar och känner mig orkeslös

Vädret är lika varmt idag som igår, försöker supporta dom som fortfarande är med i tävlingen, några har det riktigt tufft och kommer inte att hinna i mål innan 1 på natten. Sergio som är från Brasilien verkar ha det mest tufft, hoppas att han orkar med att fortsätta långt in på morgonen få någon timmes vila innan nästa start

 

Please follow and like us: