Closer to Hell than heaven

Onsdag dag  3 slutade i ett misslyckande, G kunde inte hantera värmen fick värmeslag och kunde inte fullfölja cyklingen. Blev istället liggandes på en sjukhusbädd i skuggan med is in på kvällen.

Bestämde liksom några andra att det inte gick att fortsätta i den upp till 38 graders i skuggan och under cyklingen var endast halva banan i skugga. Löpningen under tisdagen var en plågsam löpning och tog musten ur G. Nytt försök i morgon torsdag igen

 

Torsdag, morgonpulsen är ca 105 slag drygt 40 slag mer än normalt måste ta en vilodag har gått ner 5 kg på tre dagar och känner mig orkeslös

Vädret är lika varmt idag som igår, försöker supporta dom som fortfarande är med i tävlingen, några har det riktigt tufft och kommer inte att hinna i mål innan 1 på natten. Sergio som är från Brasilien verkar ha det mest tufft, hoppas att han orkar med att fortsätta långt in på morgonen få någon timmes vila innan nästa start