-Har du dam trosor??

Mr. Mjukisbyxa, Mr. Yogapants, Mr. Sundin..

Greger har aldrig, då menar jag aldrig mjukisbyxor på sej. Men här om dagen skedde det och barnens reaktion lät inte vänta på sej. Storsessan ifrågasatte omgående vad han hade för byxor på sej, lillsessan med lite mer bristfälligt ordförråd skrek med extas i rösten:   -PAPPA! och tittade med stora ögon samtidigt som hon pekade på byxorna.  Som den goda fru jag är nöjde jag mej med ett litet hånskratt.

Anledningen till att det ens fans mjukisbyxor i hans garderob är att han fått någon slags finsher träningsoverall vid målgång i Mexico. Storleken anpassad för en korpulent Mexican inte och inte för en liten sketen hobbit.

I morse var det åter igen dags att chocka barnen. Morgonpigga barn och trötta föräldrar resulterar i en pappa som drar på sej mammans mjukisbyxor, modell yoga, typ. (Han skulle bara att gå upp och sätta på tn´n och sen gå och lägga sej igen, måste jag säga till hans försvar). Jag hör storsessan utbrista: -Har du dam trosor på dej??  Åter igen, som den goda fru jag är har han fått frågan upprepade gånger under dagen –Har du dam trosor på dej?? Jag kan vara så sjukt lättroad ibland, det behövs inte mycket för att sätta guldkant på min dag om man säger så 🙂

IMG_7345

I dag har vi bjudits på sol, uuunderbart!!  Dagen har spenderats mestadels i stallet, mockning och ridning. Greger har snickrat upp (nästan klart) en låsningsbar foderfront till kossorna. Bra, bra, bra! Det låg liksom lite på mitt bord att fixa det, men jag blir trött bara vid tanken på två tum fyra. För det var så han sa Storebror, det är bara att ta några två tum fyra, köpa några balkskor och så sätter vi en bult här och en lång träskruv där och en kortare där, bla,bla,bla. Och sen gav han mej en tumstock för han tycket inte att jag kunde mäta med kvastskaftet. Jag hävdar fortfarande bestämt att Händige Harriet är mitt mellan namn, men Harriet tycker att det är svintråkigt att snickra och känner sej väldigt tacksam att Mr. Dam trosa tog på sej uppdraget.

-Har DU dam trosor på dej?? (Och vad tusan ÄR dam trosor???)