4 kvar på banan

Det blir allt mindre folk kvar efter dagens tävling som avslutades runt midnatt idag Mexikansk tid. Steve slog mitt banrekord med 15 minuter och fick en sluttid på 12:30. Sergio avslutade för en stund sedan på runt 15 timmar.

Kvar är nu Simon från England och Kale från USA som kämpar med kvarvarande marorna innan dom går i mål. Simon kan antagligen gå i mål i morgon natt och Kale troligen dagen efter vid lunchtid eller mot kvällningen. Dom har skavsår både här och där men är vid gott mod. Kari från Sverige och Suraya från England som har gett sig in på 20 IM på 21 dagar ligger långt efter sina tidscheman och kommer inte att kunna klara av hela tävlingen i tid. Kari har cyklat 248 mil av 360 mil. Suraya har kommit 138 mil av 360 mil så det blir tufft för henne att ens klara av cyklingen på 21 dagar men vi får se.