Är det DU som fattas oss?

RAAM närmar sej och vi jobbar på att få ihop det perfekta teamet runt Greger.

Nu har vi bestämt att vi kastar ut en allmän förfrågan, kanske finns just den personen som skulle passa perfekt in i vårat team någonstans där ute.

Att vara crew är inte en bal på slottet. Man får glömma allt vad ego heter och bara fokusera på Greger och hans prestation dygnet runt de dagar tävlingen håller på.

Det man själv får ut av det är att man verkligen inser att ALLT är möjligt. Man ändrar helt uppfattning om vad som är långt. Efter att få ha varit med på en exteremt lång tävling är en IM helt plötsligt ingen galen utmaning längre 😉 Man får även se vad som händer med kroppen och psyket under extrema förhållanden, något man kan ha nytta av i sina framtida tävlingar/äventyr. Dessutom får man göra en road tripp genom USA.

Om du skulle vara intresserad maila oss och berätta om dej själv och vad du skulle kunna tillföra teamet, tex massör, sjukvårdskunnig, cykelmek, en jävel på att laga mat, själv varit aktiv inom lång/ ultradistans eller cykling, fotograf/filmare mm.  För du bör ha någon form av kompetens som Greger har nytta av under tävlingen. Och du måste ha körkort och få köra bil i USA och vara van att sitta långa stunder bakom ratten.

Beräknad tid borta, från den 10-12 juni till någon gång runt den sista juni.

Maila till greger@motiverad.nu

Hoppas att vi hittar just dej vi söker! 🙂