Vi har blivit med igelkotte

I dag när jag var ute på barnvagnspromenad hittade jag en igelkotte sovandes i dikeskanten. Det kändes inte helt ok att lämna den där men jag kunde inte gärna stoppa ned den i barnvagnen. När G kom hem åkte vi och hämtade den, så nu ligger den i stallet och sover.

Appropå promenader, är det träning eller ej? För mej är svaret JA. En underskattad träningsform av många. För egen del tror jag att jag kommer att ha stor nytta av att ha gått så mycket. Jag vet att jag inte kommer springa 12,6 mil, att jag kommer att bli tvungen att gå en del och då är det bra att fötter och ben är vana. Dessutom ser jag promenaderna som en ”uppbyggande” belastning på muskler, leder och senor.

Övrig träning idag blev 20 minuter på träningscykeln samtidigt som jag åt en semla och tittade på tv, multi tasking heter det visst. Efter den korta cyklingen ägnade jag mej åt 30 min stretch och rörlighetsträning.

Vi har trainer och fyra cyklar att välja på att hänga upp men jag föredrar ändå den gamla monarken, med bred, mjuk och skön sadel, passar min rumpa perfekt 🙂

 Igelkotten..