Lycka

I går var det äntligen dax, årets första tur på racern. Jag packade förväntansfullt in cykeln i bilen (på landet måste man ta bilen till asfaltsvägarna) och åkte i väg. Hade ett sånt där härligt pirr i magen som när man ska på date, som jag har längtat..

Efter ca 10 minuter fick jag äntligen rulla iväg, lyckan var total. Helt jävla fantastiskt underbart!! Finns det något bättre än att cykla? I en absolut perfekt värld skulle jag ägna stor del av dagarna åt att cykla och det skulle alltid vara varmt, ganska vindstilla och fin nylagd asfalt. Lycka, lycka lycka!!

Förutom cykling var det simning på schemat igår. Det gick sådär, hade så galet bra känsla förra passet så jag kanske hade lite för höga förväntningar. Det går framåt det gör det absolut och jag känner att det inte kommer vara några problem att fixa simningen men man vill ju ha den där känslan också, känslan av att det bara flyter på.

Jag var även ute på min dagliga promenad också men den är det inte så mycket att säga om, hittade inget nytt djur till min farm 🙂

Idag och i morgon är det jobb dag vilket oftast innebär ingen träning, ev promenader. Men jag har ett tungt jobb så jag skulle kunna välja att se det som styrketräning så känns det inte lika surt att jag inte tränar.

3 reaktioner på ”Lycka”

 1. Jag tar nog snart min första tur jag med, som man längtat, och nu är ju vädret helt underbart 🙂
  Hur lång är cykelsträckan du ska ge dig på i loppet?
  Jag tror jag har fått en ny förebild, nu får Veronika (box och cirkelintruktören) kliva åt sidan och du inta den. Shit vad imponerad jag är av ditt driv och dina mål …Kram

 2. Cykelsträckan är 54 mil, den sträcka som känns minst jobbig att tänka på faktiskt. Jag å Erika ska nog ta en tur i helgen, häng på då 🙂
  Kram

 3. Haha ja, jag förstår att du måste klämma till med ett cykellopp på 54 mil, för att simma 11,4 km och springa 12,6 mil är ju inte nog liksom 😉 …önskar dig STORT LYCKA TILL

  PS: såg först nu att ni skulle cykla 🙁 …men ska försöka komma till badhuset på onsdag i alla fall och ska provspringa i morgon 🙂 …Lite rädd faktiskt, vill så gärna att det ska funka :/

Kommentarer är stängda.