Helg planen sprack – men vad gör det?

Planen var att jag skulle gå på date nr.2 med cykeln igår, men både jag och cykeln kom fram till att det var för kallt (4 grader). Så vi ställde in, jag bestämde att jag skulle ta en innomhus date med den gamla Monarken på kvällen istället med efterföljande styrketräning.

Kändes som en bra plan men så ringde en kompis och undrade om jag/vi inte kunde komma och leka hos dom på kvällen. Först tänkte jag att det går inte för då missar jag ju min träning, men ändrade mej fort när jag insåg vad jag höll på att göra. Det var klart att vi skulle komma över.

Träningen är super viktig för mej, MEN den får aldrig bli så viktig att jag försakar en av mina bästa vänner. För vad skulle jag då ha kvar om träningen en dag skulle bli tråkig och jag inte vill hålla på längre? Ett liv utan vänner, känns ju inte så kul. Så vi åkte dit och åt massor med godis i stället 🙂

I dag har jag ialla fall avverkat ett bra simpass. G säger att det börjar se riktigt bra ut nu. Det är inte dom orden han har använt tidigare om min simning om man säger så..

I morgon är det äntligen måndag, det gillar jag. Det innebär långprommenad och simträning, love it..