En bra dag.

I går var en bra dag, jag gjorde vad jag skulle och jag gjorde det bra. Till och med så att simtränaren sa: Det ser mycket bra ut :), men jag skulle önska att du ville använda benen lite ockå. Jag vet att du är triathlet och vill spara benen men..

För min del handlar det inte så mycket om att spara benen, sanningen är att jag tycker inte att jag får till bensparken och då kan jag lika gärna skita i det istället för att lägga mer energi till benen än vad jag får tillbaka i form av fart. Men jag provade ialla fall att köra några längder med spark och det gick nog lite fortare.

Det är viktigt att ha delmål på vägen till det stora målet. Så nu har jag skaffat ett delmål gällande simningen. Jag ska slå Erika min träningspartner, ett högst orealistiskt mål då hon är gammal tävlings simmare och 12 sekunder snabbare än mej på en 25 meters längd. Men so what, jag ska jaga dej Erika, jag ska jaga dej tills du ligger och får kallsupar i svallågorna efter mej, moohahaha!

Om några timmar ska jag till sjukgymnasten med min vad och mina hälsenor som har tjurat lite ett tag. Jag vill inte skriva så mycket om det, jag väljer att fokusera på det som går bra istället. Men jag hoppas att jag snart kan skriva om att jag har börjat löpträna igen.