Rehab jogg.

Fick positivt besked hos sjukgymnasten, jag får jogga lugnt på plant underlag. Det kanske inte låter super kul men jag var lite rädd för totalt springförbud. Jag tänker ge benen en månad på sej att bli bra sen får det vara slut på rehab jogg.

Så dagens träningspass innehöll 3 km rehab jogg/promenad som avslutades med ett ben pass i gymmet. Känns som att jag kommer ha träningsvärk i morgon, underbart!

Jag har 2 mil enkel resa till närmaste gym vilket gör att det går bort alldeles för mycket tid för att köra ett gym pass så jag har köpt ett eget gym i stället. I byggnaden jag har benmaskinerna finns det ingen lampa så jag fick öppna dörren och med månskenet som enda ljuskälla famla mej fram. Men det funkade riktigt bra ändå, musklerna jobbar ju oavsett om man ser något eller ej. Jag passerde genom stallet på vägen tillbaka och passade på att mocka och ta in hästarna på en gång, effektivt ska det vara :). Var klar med allt som jag skulle göra redan kl 19, så i dag kunde jag avnjuta min semla i soffan istället för på träningscykeln 😉