Jag närmar mej.

I går var det simträning igen, den här gången med Erika. Hon kände sej inte direkt hotad när hon hörde att mitt mål var att bli snabbare än henne. MEN, igår simmade jag 2 sekunder snabbare än jag gjort tidigare så nu ligger jag ”bara” 10 sekunder efter. Snart så lilla snärtan, snart ligger jag där jämnsides.

Jag försökte mej på voltvändningar igår, det gick ju så där kan jag säga. Tappade helt bort i vilken riktning jag befann mej i och kom upp åt alla möjliga håll utom framåt. Men har jag lyckats lära mej crawla så ska jag fasen sätta voltvändningarna också.

Innan simningen körde vi lite löpning på 400 meters banan. Men min insats kan jag nog inte kalla löpning riktigt, jag körde på med min rehab träning. Jogga 2 varv, stretcha, jogga 2 varv, stretcha osv..

I dag jobbar jag så det blir ingen träning men tänkte köra lite stretch/rörlighetsövningar ikväll.

Jag har fått efterlysning på bilder på bloggen, jag ska bli bättre på det 🙂