Jaha, är det så man gör.

Simträning idag, roligt :). Hade en egen bana så det gick lite lugnare idag. Men i morgon ska jag dela bana med Emma igen så då blir det tävling ;), jag hade sån grym träningsvärk i triceps efter förra passet och jag förväntar mej att jag kommer få det efter passet i morgon också.

Tillbaka till dagens pass. Jag får inte till bensparken och tycker därför att det är onödigt att använda benen. Men när jag tittar på dom andra ser det så lätt ut dom bara glider fram medan jag drar mej fram på ren styrka, jag får inte så långt glid moment som jag skulle önska. Tränaren tyckte åter igen att jag skulle använda benen mer. Men när jag ligger och bara bensparkar så står jag verkligen still. Tränaren blev tvungen att hoppa i och visa. PLING! Där föll poletten ned, är det så man gör.. Det var inte riktigt så jag har gjort 😉

Synd nog var det bara några minuter kvar av passet så jag hann inte prova så mycket, men i morgon ska jag bannemej bensparka 🙂

Vart du än går, gå med hela ditt hjärta” (Konfucius)