Jag förstår i teorin men inte i praktiken.

Simträning i går. Jag var så taggad på att bensparka rätt, MEN nu skiter jag i det där jävla bensparkandet.. Behöver inte säga mer än så.

Delade bana med Emma = jobbigt. Jag blir så stressad om hon ligger före, då måste jag bara ikapp. Tränaren fick säga till oss igen -Lugna er tjejer, det är bara insim.  Att det ska vara så svårt att hamna efter. Det går ganska bra åt ena hållet, efter som jag bara andas åt höger så ser jag henne inte när hon är på min vänstra sida och då kan jag ta det lite lugnare.

Vi bestämde att vi delar bana på söndagar och tisdagar, på måndagarna lägger vi oss så långt ifrån varandra som möjligt. Det är nog ett bra upplägg, två dagar som man tar i lite extra och en dag att fila på tekniken.

I dag hoppade jag träningen, känner ett oroväckande kliande i halsen så jag tänker lägga mej tidigt och sova bort en eventuell förkylning.

”Man kommer aldrig först om man går i andras fotspår”  (Kinesiskt ordspråk)