Mitt bästa träningstips.

Mitt bästa träningstips är: springa 10×400 meters intervaller. Nej det var ljug, jag jobbar inte på det viset ;). Mitt bästa träningstips är: skaffa en bra träningskompis, gärna en med tävlingsinstinkt och en stor dos humor, sarkasm, ironi och prestige. Det kommer göra att du tar i lite mer än du brukar, att du har jävligt kul och att du blir nedplockad på jorden ;).

I dag har jag sprungit med bästa Erika (det var länge sedan) och min nya simpartner Emma. Det kändes hyfsat i benen, behövde bara stretcha två gånger. I´m back! 🙂 Men det bästa med löpturen var nog att det var roligt att få springa med dessa coola bruttor. Det har varit rätt så trist och ensamt på mina rehab jogg rundor sista tiden.

Jag och Emma fortsatte in i simhallen, båda med träningsvärk efter gårdagens ryggsim. Simningen kändes så där idag, tyckte att det var tungt. Men jag lyckades att kapa en sekund till, det betyder en sekund närmare Erika :).

Simning i morgon igen då med nyrakade ben, det kanske gör att jag kan plocka en sekund till ;).

Emma, Erika och Jag Emma, Erika och jag.

 

” Vissa människor drömmer om framgång, medan andra stiger upp på morgonen och jobbar hårt för det ”