Vem är egentligen en looser?

I tisdag simmade jag, det gick sådär. En ganska tråkig och intetsägande uppdatering. Jag skulle kunna skriva insim 10×25, 5×50, serier… osv, med jag tycker själv att det är så jävla ointressant hur många meter någon annan har simmat, eller hur lång vila det var mellan löpintervallerna. Så jag har valt att inte skriva om min träning på det viset.

En bra blogg ska uppdateras ofta, ha många bilder, vara genomtänkt och ha en röd tråd. Den här bloggen lever inte upp till detta alls, I know! Och det kanske den inte behöver göra heller, men jag känner att jag tråkas av att bara skriva om min simträning hela tiden. Så nu tänker jag även börja skriva om mina tankar och ideér också :).

Vad är det som skrämmer så många från att utmana sej själva?
Jag får alldeles för ofta höra folk säga någon gång skulle jag vilja göra en Ironman. När jag då svarar: kör! får jag oftast en kaskad av bortförklaringar som svar.
Det finns inte tid, dom är inte tillräkligt bra, nästa år är förutsättningarna bättre osv.

Tid? Vem fan har tid? Jo, den som tar sej tid, den som stänger av tv´n/datorn och tränar i stället. Om man vill något tillräkligt mycket så ser man till att det finns tid till det. Det gäller att vara lite kreativ och hitta lösningar istället för att styras av latmasken.

Jag är inte tillräkligt bra. Nej, det är inte jag heller och kommer nog aldrig bli, för när blir man tillräkligt bra i sina egna ögon?
Vad gör det om man kommer sist? Man har ialla fall ställt upp och vågat följa sin dröm. Vem är det som är en looser, den som vågar och kommer sist eller den som aldrig kommer till start? För mej är svaret enkelt, den som aldrig kommer till start.

Vad är det som säger att det är bättre förutsättningar nästa år? Man kanske inte ens lever då. Det är den största anledningen till att man aldrig ska skjuta upp att nå sin dröm, för ingen av oss vet om nästa dag kommer.

Om tjugo år kommer du att vara mer besviken över sakerna som du inte gjorde än över sakerna du gjorde. Så segla ut från den säkra hamnen och följ dina drömmar”