Sjuk..

Tanken är att jag ska blogga om min träning men den här veckan har mister förkylning satt stopp för träningen. Jag har promenerat varje dag men det är allt. Inte så spännande. Jag har fortfarande inte fått testa mina nya löpardojor, men på tisdag är det äntligen dax för skopremiär.

Om G kommer hem innan kvällen blir natt så tänkte jag faktiskt ta och klättra upp på hästen idag, det lär ge grym träningsvärk då jag inte har ridit på 6 månader.

Jag är lite kluven till ridningen faktiskt. Det är sån jäkla bra träning, speciellt för magen men jag tror att det är alla mina timmar i sadeln som har gjort mina fotleder så stela. När man rider trampar man ned hälen och när man simmar gör man tvärt om. Jag har jätte svårt att peka ned tårna när jag simmar, det strider helt emot hur jag vinklar fotleden under ridningen. Om man bara rider någon gång då och då så har det säkert ingen betydelse, men jag har ridit alldeles för mycket under alldeles för många år.

Appropå ridning.. Förra året var första gången Greger missade Kalmar på 15 år (tror det var 15). Detta på grund av att han hade blivit avslängd av hästen (Gregers version). Han blev verkligen inte avslängd av den 27 åriga ponnyn han red på. Han ramlade av för att hästen hoppade det lilla 40 cm hindret som den skulle och kära Greger var inte så följsam och landade inte på hästen utan på marken. Det som var en liten miss i planeringen var att det bara var en vecka innan Kalmar och han sträckte ryggen så pass att han hade känningar en månad efter. Efter den lilla avsittningen har han inte varit så intresserad av att rida ;).

Nu kom han hem, så nu ska jag skynda ut i stallet..

”Alla våra drömmar kan bli verklighet om vi har modet att följa dom”  (Albert Einstein)