What!!!

Jag trodde att jag var anmäld till trippeln i Tyskland, men igår fick jag ett mail där det stod att det var fullt.. Jävligt märkligt att jag kunde anmäla mej för 3 veckor sedan och dessutom få ett bekräftelsemail att min anmälan är mottagen. När jag mailade tillbaka och frågade hur det kunde vara möjligt att man först är anmäld och sen inte fick jag som svar att det har varit fullt sedan september. Men i september fanns ens inte tävlingen ute officiellt och visst är det seriöst att man fortfarande kan anmäla sej fast det är fullt och att det dessutom tar 3 veckor att klämma ur sej det. Jävla skit tysk som organiserar denna tävling.

I stället fick jag anmäla mej till Schweiz till en dubbel, men det var ju en trippel som var inställd på. Den enda möjlighet att köra en trippel är att åka till Mexico, men det känns inte så intressant att släpa med prinsessan så långt och dessutom inte till Mexico av alla platser på jorden. Vi var där 2010 så jag vet att arrangemanget kring den tävlingen är bristfällig på många vis.

Som tävlingsplanen ser ut nu så blir det Kalmar 18 augusti och Schweiz 8-9 september. Sen blir det några kortare tävlingar innan.

Dagens träning består av att försöka snyta ut allt snor som har invaderat min hjärna ;)..

”Tragedin i livet ligger inte i att inte nå ditt mål. Tragedin ligger i att inte ha något mål att nå” (Benjamin Mays)