Påsken – en data fri zon

Jag valde att inte slå på datorn under påskhelgen. Så nu kommer påskens alla!? (det blev inte så många) tränings pass på en gång.

Jag har varit ute och luftat racern, en helt ok runda förutom förfrysta tår. Jag stod och valde mellan cykelskorna och gympadojor och tog det senare alternativet för att jag inte skulle frysa om fötterna. Men det hjälpte inte, när jag kom hem var det bara 2 grader varmt och i den enorma hastigheten jag kör motsvarar det nog -30 grader i fartvinden ;).

Jag har även varit ute på en löprunda med Pysse. En riktig skitrunda till att börja med. Som vanligt var det jobbigt i början, benet gjorde ont och jag hittade inget flyt. Efter ett tag gav vi oss in i skogen, det fanns ingen stig utan vi hade bara några snitslar att följa. Det var bara sten, stockar och mossa så vi joggade ganska lugnt, men hjälp vad trött jag blev i fötterna. Dom har blivit bortskämda med jämnt och fint underlag, jag måste börja köra mer skogs löpning. Tror att det kommer att göra susen för problem benet. När vi kom ut ur skogen var det en avslutande sträcka på asfalt, jäklar vilket klipp jag hade i benen! Dom var så lätta och snabba, den lugna joggen på knöligt underlag visade sej vara en super uppvärmning. En till fördel med att springa i skogen är att man inte hinner bli uttråkad eftersom man hela tiden måste fokusera på var man sätter fötterna.

Senare samma dag tittade jag på bilder på mej själv som var tagna några veckor efter jag kört Kalmar. Shit vad jag har förfallit!! I ren ångest stack jag ut på en runda på tant cykeln och frågade mej själv: vad fan hände?! Ja, vad hände.. Jag blev gravid och gick upp 30kg, även fast nästan alla extra kilon är borta så är kroppen inte lika fast längre. Jag tränar bara hälften så mycket nu och jag äter mer. Var vegetarian innan jag blev gravid och det mådde min kropp väldigt bra av. Jag har blivit den där sunkiga småbarns morsan i mjukisbyxor som jag lovade mej själv att aldrig bli. Men nu har jag lovat mej själv att den gamla puman 😉 ska komma tillbaka. Grattis Greger.. Å Erika, snart är du inte hetaset snärtan på stan 😉 haha..

I går var jag och införskaffade ett par nya löpardojor som jag med spänning ser framemot att prova. Hade som plan att göra det innan simningen i dag men vaknade upp med en dunder förkylning så dagens pass är tyvärr inställda för min del.

 

Ta hand om din kropp. Det är den enda plats du måste leva i”  (Jim Rohn)

En reaktion på ”Påsken – en data fri zon”

  1. Du har inte höga mål du om du ser mig som hetaste smärtan i stan. Välkommen till bottenskrapet iaf 😉 haha.

Kommentarer är stängda.