När slutar man vara nybörjare?

Oj oj oj, vilka snabba skor jag har köpt :). Det blev en kort prov sväng igår. Shit vilket snabbt steg jag fick men det gäller att orka hålla den frekvensen också.

För er som undrar så är det ett par Nike Free som jag har köpt. Dom är super lätta och minimalt uppbyggda så att foten ska kunna röra sej naturligt. Det är inga skor jag kommer att springa långt med till en början för det kändes att det var ovant för fötterna och att det inte var mycket till dämpning. Hälsenorna jublade inte men det gjorde jag :). Snabba, snabba, snabba…. Underbart!

Gårdagens simning gick hyfsat. Tränade på att andas åt ”fel” håll. Tror aldrig jag har fått så många kallsupar under ett simpass, det gäller att inte tänka på allt hår, alla hudavlagringar, snor och plåster som flyter runt i vattnet ;).

Jag undrar när jag kommer sluta känna mej som värsta nybörjaren när det är simträning. Fast det flyter på helt naturligt när jag crawlar känns det ändå som att jag bara leker crawl, så där som dom coola killarna i klassen gjorde när man var liten. Undrar hur det känns när man tycker att man kan crawla. Erika, hur känns det för dej?

Idag har jag ridit igen. Det är livsfarligt att sätta sej i sadeln när man är en gammal häst tjej, man blir fast liksom. Men jag har bestämt att jag bara ska rida två dagar i veckan. Då gör det nog mer nytta än skada.

 

”Din tid är begränsad, så du behöver inte slösa bort den på att leva någon annans liv” (Steve Jobs)