Hata motvind, älska medvind..

Jag tog cykeln till jobbet igår. När jag satt i bilen på väg till asfalten funderade jag på vilket håll det blåste ifrån. Väl uppe på cykeln fick jag reda på det, MOTVIND! Jag verkligen hatar motvind.

Jag lät vinden vinna, det fick gå sakta jag skulle ju jobba efteråt. Jag har världens bästa jobb, jag jobbar som djurskötare på en mjölkgård. Men det är ett tungt jobb så jag var inte så sugen på att bränna allt krut på att kriga mot vinden.

I förrgår när jag jobbade gick jag och tänkte på vilket roligt jobb jag har, så klart är det en kojävel som sätter en klockren spark precis under knät på mej. Så förutom att man titt som tätt utsätts för misshandel och ständigt har blåmärken så är det ett fantastiskt jobb :).

När jag hade jobbat klart stod jag i valet och kvalet om jag skulle ta raka vägen hem (12 km) eller omvägen (27 km). Jag bestämde mej för att utnyttja medvinden och tog omvägen. Det blev en bitvis riktigt snabb runda, älskar när det går fort :). Det bästa är att än så har jag inte tagit fram min snabba cykel eller satt på mej cykelskorna, så snabbare kommer det att gå. Det blir premiär för fin-cykeln i helgen och cykelskor = djupfrysta fötter.

”Om du tänker för länge på nästa steg kommer du att tillbringa resten av ditt liv på ett ben” (Kinesiskt ordspråk)

2 reaktioner på ”Hata motvind, älska medvind..”

  1. Det är dags att plocka fram cykeln här med. Nu är snön borta så det vore toppen att cykla till och från jobbet! 🙂

Kommentarer är stängda.