Fincykel premiär

Äntligen har fincykeln fått komma ut. KÄRLEK! Den är så jäkla skön och lättkörd, det är inte jobbigt någonstans när jag sitter på min vita springare. Men det var svinkallt att köra med cykelskorna.

Jag körde med Elin, Catarina och Erika. Det var racer premiär för Catarina och Erika och säsongs premiär för Elin, så jag sa till G innan jag åkte att det här kan nog ta lite tid.. Där tog jag fel, fasen vad duktiga dom var för att köra första gången, dessa brudar går inte av för hackor. Bra kört tjejer! :).

Cykel mek är inte riktigt min grej. Jag tvättade gammel racern på förmiddagen och rengjorde kedjan när jag skulle sätta tillbaks bakhjulet misslyckades jag ganska ordentligt kan man säga. G undrade hur fan jag hade lyckats snurra kedjan runt framnavet. Den sitter stenfast där så det blir nog till att plocka sönder kedjan för att få loss den. Lucky me att jag har fincykeln också.

Kvällen har jag spenderat framför datorn och porr surfat ;), kollar på diskhjul. Vill verkligen ha ett alldeles eget diskhjul. Finns det något porrigare än diskhjul, för att inte tala om ljudet. Mmmmm :).

”Gör eller gör inte, det finns inget ”försöka””  (Yoda)

 

2 reaktioner på ”Fincykel premiär”

 1. Ja tack för dom orden 🙂
  …och tack för goda tips och sällskapet!!!

  Längtar ihjäl mig efter att få köra in min egen lilla pärla och låg och tänkte hela natten (kunde inte sova när huvudvärken väl släppte) vilka rundor man kan ta, hur långa dom är och säkra framför allt. Ska börja ge mig ut tidiga mornar sen tror jag. Lugnt med trafik och ha ett leende på läpparna resten av dagen, som blir väldigt lång om det redan är avklarat 🙂

  Har du några bra vändor?

  Tänkte Sala-Fjärdhundra-Heby, men då är det så himla läskigt att köra från Sala på den nya vägen (raksträckan), finns inte mycket till plats där om det kommer en bil som vill om ..och är inte riktigt uppe i 110 än så….

  Tycker om en vända som går från Sala-Heby (tråkig) men man viker av mot Huddunge, sen svänger upp mot Hebys elljusspår (grym backe, me like), fortsätter över Arnbo (nästa grymma backe). Sen kommer man tyvärr ut på tråkSalavägen igen. Man kan plussa på sträckan och cykla förbi Heby till Gåvan och mot Molnebo så blir det lite längre, för man kommer in på den slingan ändå.
  Blir så himla peppad och det är mycket roligare när man är fler 🙂
  Kram

 2. Hello.
  Jag utgår oftast från Fjärdhundra när jag kör, finns flera riktigt trevliga rundor utan speciellt mycket trafik. Från Sala kan man köra Salbohed-Sätrabrunn el. V-färnebo. Jag tror att det finns helt ok rundor mot Skultuna, det kanske vi kan undersöka i helgen :).
  Synd att det ska bli skit-mitträcke på hela V-ås vägen :(.
  Hoppas att du får pedalerna snart så pärlan får smaka på asfalten :).

  Kram.

Kommentarer är stängda.