Tränings schema – vad är det?

Fröken flexibel kör aldrig efter ett speciellt tränings schema, det skulle inte funka i mitt liv.

Igår var det tänkt att jag skulle springa med Emma och Erika och sen simma. Men simträningen blev inställd pga. sjuk tränare, då bestämde vi att vi skulle springa en längre runda istället, så ställer Erika in samtidigt som solen börjar titta fram mellan molnen. Och när det är en solig fin kväll vill man ju hellre cykla, så jag och Emma gav oss ut på en racer tur istället :).

Det var en bra runda. Någonstans på mitten började det blåsa från ALLA håll, det spelade ingen roll om man låg först, sist eller brevid det var lika jobbigt överallt. Pinsamt nog konstaterade vi att vimplarna hängde rakt ned på flaggstängerna. Vi måste ha hamnat i en mental orkan ett litet tag. Men efter att vi hade stannat till hos storebror och fått lite saft hade orkanen blåst bort ;).

Fröken flexibel sköt fram löpningen med Erika till i dag istället, men vilken tur att fröken flexibel är så jäkla flexibel eftersom G blev tvungen att jobba hela dagen och hela kvällen.  Vilket innebär att jag är mamma hela dagen OCH kvällen. I morgon hoppas jag verkligen att vi får till den där löprundan och att den dessutom går grymt bra :).

”Om du möter en människa utan leende – ge henne ditt” (Oscar Wilde)