Omotiverad.nu

I onsdags var jag och Erika ute på en löprunda, det gick ap dåligt.

Det var längesen´ löpningen funkade riktigt bra för mej. När jag tänker efter så var det 4!! år sen det inte gjorde ont i samband med löpning. Det tar ca 5 km att värma upp vaden/hälsenan, det känns som en lite väl lång uppvärmning.

Det positiva är att det ialla fall bara är ett ben som strular, det var båda ett tag. Men jag känner mej omotiverad till allt som heter löpträning just nu. Det är inge roligt helt enkelt. Vissa pass går hyfsat men det är sällan det inte gör ont.

När tävlingarna är över tänker jag nog inte springa mer, någonsin som det känns nu. Det ska vara roligt att träna, men det är inte roligt när det inte funkar. Och löpningen kommer jag att klara mej utan, jag har ju min kära cykel istället :).

I morgon ska jag umgås med älsklings cykeln, vad det blir för träning i dag vet jag inte än. Jag ser med spänning fram emot att se vad det blir ;).

”Det enda stället där din dröm blir omöjlig är i dina tankar” (Robert H. Schuller)