I går var det inte kärlek

Som sagt var, jag har inget tränings schema.. Lördagens träning bestod av trädgårdsarbete, hmmm. Det kanske inte är helt godkänt att räkna som träning ;). På söndagen skulle det cyklas men det slutade med 12 km terränglöpning istället, orkade inte bråka med den där jäkla motvinden på cykeln. Men löpningen gick hyfsat faktiskt, inget ont i benet :).

I går skulle vi bort och jag skulle cykla en del av sträckan. Först sa jag att jag skulle köra 5 mil sen ändrade jag mej till 4 mil. När jag såg åt vilket håll det blåste sa jag till G att jag kanske bara skulle köra 2 mil. G hävdade att jag skulle få medvind, som att jag skulle vara helt dum i huvudet, jag såg ju vart vinden kom ifrån, grrr :(. Men han påstod att vägen skulle sänga så att jag skulle få vinden i ryggen.

När det var 4 mil kvar stannade han bilen och plockade ur cykeln. Jag försökte in i det sista att få slippa, jag sa att det var för mycket trafik och bla bla bla.. Men han vägrade lyssna, istället säger han: -Du ska vara ute i 1.40 ialla fall. Jag: -1.40! Det tar en timme att cykla 3 mil, skulle inte tro att sista milen kommer ta 40 minuter..

Den tanken som hela tiden upprepades i mitt huvud under cykelturen var: Fy fan Greger, jag hatar dej! Att hata någon är ett stark ord men det var så jag kände. Vägen svängde många gånger men inte fan fick jag vinden i ryggen och backarna!!! Även backarna var G´s fel, att jag var trött i benen efter löpningen var också G´s fel.

När jag kom till Stängnäs blev jag omkörd av en kille på mtb som jag passade på att ta rygg på och han bekräftade att det var motvind, det var inte bara inbillning från mitt håll. Snälla killen guidade mej genom stan, tack för det.

När jag klev ur bilen trodde jag att jag skulle snitta 30, ganska snart insåg jag att det skulle bli svårt med alla backar så jag bestämde mej för 27 istället. 27 blev 26, 26 blev 25 0ch när det bara var 3 km kvar blev 25 24. I sista backen var jag så jäkla trött att jag knappt orkade hålla 12! Hela tiden tänkte jag att jag hoppas att det blåser storm i morgon när G ska cykla, han ska fan få.

När jag svänger in på gatan som var slutmålet så smäller bakhjulet. Självklart så hade vi ingen extra slang med oss så G fick laga punkan på gammalt vis. För jag tänkte inte låta honom slippa undan sin cykling. Men han kom bara 2 km innan däcket small igen. Jag lovar att han hade sönder det med flit för att slippa ;).

Det värsta av allt var att han fick rätt med tiden, jag var ute i 1.42. MEN, det beror på att jag stannade i Strängnäs och tog en fika med killen på mtb´n.  Eller inte, men det är min version av det hela, inte att jag cyklade gris sakta ;).

”Det är din attityd, inte din lämplighet som avgör din höjd” (Zig Ziglar)