Våtdräkts premiär

I går hade jag våtdräkten på simträningen. YEZ! Det var lite skillnad att crawla med. 2 sekunder snabbare på 25.an :).

Det innebär att det kommer gå snabbare att crawla än att bröstsimma, så det är bara att nöta på ;).

Fick mail från Tyskland igår. Jag får starta om jag vill.. Nu har jag släppt den tävlingen mentalt, det är bara två månader kvar, formen är dålig. Det är mycket som talar emot. G tycker att jag ska köra, men jag vet inte.. Hmmm.

Jo, det är klart som fan att jag kör!!! :). Livet handlar om att våga utmana sej själv, att göra allt det där läskiga. Vad är det värsta som kan hända? Att jag inte klarar slut tiden, so what. Men enligt våra beräkningar ska det inte vara några problem.

Tyskland here I come!! 🙂 :).

”Det verkar alltid omöjligt tills dess att det är gjort” (Nelson Mandela)