Spetstrosor + cykelsadel en dålig kombination

Jag cyklade hem från jobbet ikväll, skulle testa att cykeln gick som den skulle. G hade fixat kedjetrasslet som blev när jag skulle rengöra den för ett tag sen.

Jag hade inte bästa cykel munderingen på mej, gympadojor, mjukisbyxor och trosor med spetskant. Tänkte att det inte spelade någon roll när jag bara skulle köra 3 mil. Men det spelade roll, det var inte alls skönt… :(.

När jag hade 5 km kvar hoppade kedjan av och fastnade i navet när jag växlade. Tur för mej att jag inte hade cykelskorna på, det bara högg till och pedalerna var låsta. Jag hade nog smällt i backen om jag setat fast. Cykeln fungerade alltså inte som den skulle :(. Jag ska låna ut den cykeln till till en tjej som ska vara med på träningslägret i helgen så nu hoppas jag att cykelmeken har öppet i morgon.

I tisdags körde jag terränglöpning igen, det kändes ok i  problem benet men jag var däremot lite trött i benen efter söndagens cykling.

I morgon börjar våran träningshelg och på fredagsschemat står löpning och simning :).

”Skillnaden mellan det omöjliga och möjliga ligger i en persons beslutsamhet” (Tommy Lasorda)