Fin fin cykling

Träningshelgen började igår med löpning och simning. Vi körde lite backintervaller med olika teknikövningar sen joggade vi till simhallen och lirkade på oss våtdräkterna.

Jag hade lånat ut min till Jessica och fick därför ta Gregers, den är nu mera MIN :). Han kanske inte vet om det, men jag kände att vi liksom hörde ihop våtdräkten och jag ;).

I dag har vi cyklat under helt underbara förhållanden. Vädret var perfekt, vinden var perfekt, sällskapet var perfekt, vägarna var fina och naturen fantastisk.

Vi körde lite drygt 8,5 mil. Det var bestämt redan från början att vi skulle ta det lugnt, att alla skulle orka, ingen stress ingen tid att passa.

I Enköping lunchade vi på Mc Donalds, man kan säga att hela turen gick i skräpmatens väg, med läsk och chokladkakor :). Men det resulterade också i att alla var pigga mätta och glada när vi kom i ”mål”  förutom Pysse som fått en liten sockerchock.

Detta var en tur för själen, en njut tur. Inte speciellt jobbig för någon av oss tror jag och det är nyttigt mentalt att komma i mål pigg och glad. Att ha känslan av att kunna köra samma runda ett varv till.

I morgon blir det träningstävling :).

 

”Gläds åt saker i nuet; allt annat ligger bortom oss” (Michel de Montaigne)