Grymma brudar

Vi startade dagen med simning och körde lite ”öppetvatten” övningar. Jag hade givetvis min ”nya” våtdräkt på mej (kärlek) ;). Ser faktiskt fram emot att ge mej ut på långsimning i den, det går så väldigt lätt :).

Efter lunchen gick Greger igenom vad man ska tänka på vid växlingarna och hur man organiserar sitt växlingsområde. Det började dra ihop sej till träningstävling.

Det började även bli lite tävlingsnerver tror jag ;)…

Pysse är en duktig simmare så vi trodde att hon skulle vara ganska överlägsen i vattnet, men Therese visade sej ha stor nytta av att få på sej våtdräkten så hon gav Pysse en tuff match och låg jämnsides en stor del av sträckan. Pysse var först upp tätt följd av Therese och Catarina. Alla tre gjorde snabba växlingar ut på cykeln. Här var vi rätt så säkra på att Catarina skulle vara snabbast och det var hon men vi trodde inte att hon var så snabb.

Jag sa till G; Där kommer hon. G svarar; Nej, nej, det där är någon annan, det måste vara en tävlingscyklist. Men det var Catarina :).

Pysse och Therese körde också på bra och kom in i tät följd. Åter igen gjordes det snabba växlingar till löpningen. Det var med oförskämt pigga ben dom stack iväg. Catarina bibehöll ledningen hon skaffade sej på cykeln hela vägen in i mål och Pysse och Therese var ruggit jämna genom alla tre grenar men Therese lyckades korsa mål linjen en meter innan Pysse.

Det ska bli kul att följa dessa grymma brudar som vi förhoppningsvis kan se i resultatlistorna framöver.

Det har varit en rolig helg som har gett mej motivation och träninssug. Tack för en skoj helg tjejer :).

”Kör bara” (L Noaksson ;))

6 reaktioner på ”Grymma brudar”

 1. Snacka om att man är taggad till tänderna till att träna nu.

  Vill helst slänga mig i en bassäng och bara nöta nöta nöta tills det sitter i en längd åtminstone, men får nog hejda mig och koncentrera mig på att lära mig ordentligt i höst. Men ni ska nog fasen se att jag kommer att lura lite i vassen redan i sommar 😉

  Längtar till på lördag och få en första värdemätare på vad man klarar av i hastighet 🙂
  Ska montera en cykeldator på onsdag så man har lite koll.

  Ska även försöka komma igång bättre med löpningen igen, det är på gång men man har ju liksom prioriterat cyklingen för att det är ju så kul 🙂

  Önskar att fler tog mod till sig eller gav sig själv en sån här upplevelse. Det ger så otroligt mycket och det har varit ett otroligt roligt läger och asbra ledarskap 🙂

  Tack allihopa för en jättekul helg!!!!!!

  Kram på er alla 🙂

 2. Visserligen ser jag mig inte som direkt liten men jag ser gigantisk ut brevid de andra tjejerna!
  Jättebra läger och motivationen har ökat med hundra procent även om nervositeten inför sommarens lopp också ökat massivt.
  Tack för att ni finns!
  Kram

Kommentarer är stängda.