Vackert, galet vackert

Dagens cykeltur var magisk. Om lördagens cykling var fin så var dagens runda helt jävla underbar!!

Det var bara jag och fincykeln och vi gillar varann.. MYCKET! :). Körde på nya vägar som var så otroligt vackra så det känns som att man ska spricka av lycka. Jag körde med ett fånigt leende och en bubblande lycko känsla i magen.

Allt, allt, allt var perfekt. Sol och i princip vindstilla, benen var pigga och starka. I det läget kan man bara känna tacksamhet till livet och faktiskt känns det som att jag lever mitt dröm liv. Jag är så otroligt tacksam att jag har en sambo som förstår och inte står ivägen för min träning. Vi har en tyst överenskommelse att man inte står i vägen för den andres träning, istället pusslar man och vrider och vänder på tiden så att båda ska kunna träna.

Jag fick ihop 6,5 mil och hade ett snitt strax över 29, det känns bra in för lördagen då jag tänkte köra Tämnaren runt :).

”Det finns bara två sätt att leva ditt liv. Det ena är som att ingenting är ett mirakel. Det andra är som att allting är ett mirakel” (Albert Einstein)