Mors dag

Jag och prinsessan hade diskuterat mors dags present, jag tyckte att ett diskhjul känndes som en lämplig och rimlig present. Men anntingen blev det något fel i kommunikationen eller så höll hennes far inte riktigt med om rimligheten i min önskan så jag fick en svartvinbärsbuske som jag köpt och betalat själv ;).

Men prinsessan hade en egen present också, vi fick sovmorgon till halv 9!!

Jag spenderade min första morsdag tillsammans med min kärlek (förutom familjen), fin cykeln. Tanken var att jag skulle köra en 10 mils runda. Jag hade bara en vatten flaska med mej och i går var det VARMT.

Efter 4 mil var vattnet slut och det började bli snurrigt när jag klev av cykeln så jag beslutade mej för att ta kortaste vägen hem, så det blev 7 mil i stället. Ganska ok mil, börjar känna mej stark.

I morgon tänkte jag vara med på ett lokalt tempolopp, jag är inställd på att jag kommer komma sist då det inte är några andra tjejer som kör. Men det spelar ingen roll, jag ska köra bara för att bli tvungen att pressa mej själv till max. Annars ligger jag och spar mej för jag har oftast ingen koll på hur lång sträckan kommer bli.

I går kväll tränade vi paddling, kollade att tekniken satt inför läderloppet som går av stapeln på lördag :).  Och tekniken satt kvar förvånansvärt bra.

Det är skillnad på sjukgymnaster. I fredags var jag till en tjej som var så j-la bra!! Hon tapade båda vaderna och sa att jag ska göra 100 tåhävningar varje dag så kommer mina benproblem försvinna på några veckor 🙂 🙂 !!

”Livet är inte så allvarligt som sinnet vill få oss att tro” (Eckhart Tolle)