Läderloppet – en blek insats

Jaha, då har 2012 års Läderlopp gått av stapeln (eller vad det heter).

Dagens väderförhållanden var ganska usla, 4 grader varmt, regn och mer eller mindre storm.

Cyklingen gick sådär, kände mej inte trött men cykeln stod nästan stilla. Tanken var att jag skulle ligga i ryggen på min partner men det gick inte för han hade en fontän av grus sprutandes från sitt bakdäck. Jag insåg varför jag gillar racer och asfalt, det finns fan ingen njutning alls i all ligga och slita på skitiga grusvägar. Inte min grej helt enkelt. Trots att cyklingen gick så sakta så kom jag in på en 6:e plats tror jag.

När jag hoppade av cykeln och sprang till kanoten där Patte väntade hade jag redan tappat känseln i fötterna för att det var så jävla kallt. Paddlingen är våran styrka och den var riktigt rolig, stora stora vågor! :). Det var många som välte och vi var också nära några gånger. Men jag gillar´t,  lite spänning, teknik och taktik ;).

Vi kom in som 5:a, men löpningen är ju en skitgren för mej där jag inte kan leverera som jag borde. Fötterna var som två isklumpar som sakta tinade och tårna kändes som stora bultande potatisar, ingen super skön känsla :(. Vi joggade i ett makligt tempo och släppte förbi mixpar efter mixpar. Det är inge roligt men det är bara att acceptera, benet är inte bra än. Jag jobbar vidare med mina tåhävningar och håller tummarna att det ska ge utdelning.

Vi slutade på en 20:de plats av 49(?) fullföljande par. Vad ska jag säga om det, bra var det inte men jag kunde dessväre inte springa bättre. Hur gick det för Erika och Greger då? Jo, vi slog dom och det berodde nog mest på Erikas orutin på att tävla för att hon är egentligen bättre än vad hon var i dag. När hon får  mer rutin och nerverna under kontroll (och inte dricker sportdryck ;)) kommer hon att bli farlig.

I tisdags körde jag tempolopp, det gick så där snittade 30 på 32 km, trodde att jag skulle ligga på 31-32. Känner mej ganska missnöjd med min insats :(. Bättre kan jag!! Om jag bara slutar att fisköra och trampar på när det börjar bränna i låren, jävla mes-cykling får vara slut med det nu.

Den här veckan blir det bara simträning och på söndag är det halvvättern :).

Nu ska jag gå och be till vädergudarna om fint väder på söndag.

”Livet är väldigt enkelt, men vissa envisas med att göra det svårt” (Konfucius)