Long time, no see..

Jag har varit utan internet i nästan 2 veckar det är därför uppdateringen varit bristfällig, det är inte det att jag inte har tränat. Jag har faktiskt lagt i en växel till när det gäller träningen.

Sen sits har jag cyklat, simmat, power walkat, sprungit, ridit och styrketränat. Tåhävningarna börjar ge utdelning, benen börjar kännas ganska hyfsade när jag springer :).

För ett tag sen skulle jag och G cykla en 15 mila runda, jag tog slut.. Tvärslut, vet inte när det hände sist eller om det ens har hänt förut. Redan efter 4 km! kände jag att det skulle bli en tung runda men jag tänkte att det lossnar nog snart. Men det gjorde aldrig det, det blev bara jobbigare och jobbigare. Efter 7 mil sa jag att vi skulle ta snabbaste vägen hem, 15 mil kändes som 100 mil!!

Det blev totalt 9 mil. Den sista milen delade vi på oss, jag orkade inte köra dom långa backarna så jag tog den flackare vägen. När jag blev ensam dog jag ännu mer. Funderade på att hoppa av cykeln och gå istället, men det är ju ingen hit att promenera en mil i cykelskor heller.. G kom och mötte mej sista biten och fick hjälpa till att knuffa mej upp för den sista backen.

När vi kom till bilen vinglade jag till passagerar sätet och satte mej där och lät G ta hand om cyklarna. Jag orkade bara inte att röra mej mer. Det är en läskig känsla att inte kunna styra över kroppen, när orken är helt slut. Visst kan man känna sej lite sliten mot slutet av ett pass men det här var något annat, jag var slut redan från första tramptaget. Vill inte uppleva det igen.

Idag blåser det och regnar, ganska skönt att det är simning ikväll så jag inte behöver cykla eller springa i skitvädret.

”Var inte rädd för avståndet mellan dina drömmar och verklighet. Om du kan drömma det så kan du göra det” (Belva Davis)