Tidtagningen fungerar inte – Kari magsjuk

Tyvärr har tidtagningen slutat att fungera bra, dom sköter den helt manuellt för tillfället.

Endast Suraya är ute och cyklar, Kari har nästan kastat in handduken då han drabbats av magsjuka och har endast kommit en eller två mil dom senaste 2 dagarna. Han har sprungit ca 128 km av 844 km på drygt 5 dagar och det är inte mycket med tanke på att det är mindre än 2 dygn kvar av tävlingen.

Nu är jag i Cozumel och NJUTER av det fina vädret för en gångs skull. I Monterrey hatade man verkligen den extrema värmen och solen som gjorde sitt ytttersta för att ta död på en. Det är verkligen svårt att förstå hur varmt det har varit men när det är mer än 37 grader i luften i skuggan så kan inte kroppen längre kyla ner sig utan man börjar så värmeslag, det räcker inte med att dricka bra utan man måste ta en dusch då och då för att kroppen ska klara av värmen. Hoppas arrangören tar åt sig av krititiken att inte lägga en sådan här täving i oktober/november utan lägga den i december istället då temperaturen är 5-10 grader mindre än den varit många dagar. Jorge som anordnar tävlingen kommer knappast att ha några tävlandes från Europa nästa år med anledning av att Italien anordnar en sanktionerad tävling 2013 och alla jag pratat med kommer att vara där istället för Mexico.