Idag var det prisutdelning för 20 dagars loppen

Idag var sista dagen tävlingen men redan igår kväll så avslutade Kari och Suraya sina lopp då dom var långt ifrån att komma i mål ändå.

Dagen avslutades med en kort pris cermoni men då ingen fullföljde dom längsta distanserna så var det utan några egentliga priser men väl god mat på ett hotell i Monterrey.

I morgon startar den långa och mödosamma resan hem igen och hoppas man välkomnas att lite kyla och kanske snö? Har redan börjat planera min träning för nästa ultradistans i Italien i september 2013 och hoppas arrangören får ihop en välorganiserad tävling och förhoppningsvis inte 38 grader i skuggan under dagarna utan mer åt svenska sommardagar.

I denna tävling var vi 14 stycken varav 5 körde ”kortdistans” dvs mindre än 5 dagar och av dom övriga 7 så var det 4 som kom i mål i antingen 10 IM en per dag eller 10 IM i ett svep. Tror inte att det var möjligt att köra 20-21 dagar på denna bana och inte heller med den värmen som var i september. Det visade sig även att sista av dom 21 dagarna skulle bli kaotiska med flera scoututflykter i parken så det var 100 tals barn som sprang åt alla håll och kanter så cyklingen var mycket riskfylld både för cyklisten och även barnen….

Men som sagt nya tävlingar nya mål att se fram mot för fler tävlingar blir det men kanske mer i Europa och mindre i Mexico 🙂

Som man säger i Mexico  Hasta luego – vi ses

Greger