Packningsplanen påbörjad

30 dagars tävling, vara där några dagar innan och några dagar efter. Bilresa dit och bilresa hem. Det är ju inte som att åka på en veckas charter precis.

Det är mycket som ska med. Cyklar, tävlingskläder, x-antal skor, vanliga kläder, allt som kan tänkas behövas för att få kroppen att vilja samarbeta alla dagar. Så som skavsårsplåster, mineraler, vitaminer, salvor, krämer, smärtstillande, sårrengöring osv..

Sen har vi våran två åriga dotter som ska ha sina behov tillfredställda, välling, blöjor, kläder, favoritleksaker m.m.

Det är tur att det finns en person i den här familjen som har lite framförhållning för den andra vuxna personen saknar det helt, och skulle i princip kunna åka utan skor för han tänker att han kan köpa det någon stans på vägen 😉

När packningsplanen har gått från plan till verklighet kommer jag lägga ut bilder på allt som ska med och dessutom ska få plats i en bil.

Fortsättning följer..