En man – tre ansikten

Har sorterat bland alla bilder på datorn och hittade en himla massa bilder från Mexico.

Dom som följde min blogg då vet att det var väldigt dåligt med bilder, så nu tre år senare kan jag bjuda på några stycken.

Dagens bildtema är: the face of ultratriathlon.. Håll till godo och dö inte av skratt, tänk på stackars mej som var tvungen att sova brevid detta monster. På riktigt var han så motbjudande att det var svårt att sitta mittemot honom och äta utan att tappa aptiten.

mexico 2009 062

Före tävlingen..

mexico 089

Hahaha.. jag skrattar ihjäl mej varje gång jag ser den här bilden. Vad fan hände?!

mexico 071

När svullnaden försvann kom detta monster fram. VAD FAN HÄNDE?! Där och då hade jag ganska lätt att hålla mej för skratt när jag såg det här ansiktet.

Det var dagens bilder. Det kommer flera, kanske i morgon.