Galenskapens ögon.

Kör på med samma tema som igår. Man kan liksom aldrig se sej mätt på detta underbara ansikte..

mexico 088

Hahaha..

mexico 1101 

Det här ansiktet och den blicken tillhör en man som helt tappat greppet, som på fullt allvar är på väg att bli galen.

Försöket förstora upp den sista bilden så att ni verkligen skulle kunna se galenskapen som lyser i ögonen, men tyvärr lyckades jag inte så bra med förstoringen.

Bakom den blicken är det bara tomt, allt är bortkopplat. Kanske låter som ett skämt men allt var borta. Förmågan till att ta riktiga beslut eller att ta beslut över huvud taget. Den enda tanke som existerade var att ta varv efter varv. Även när han sov rörde han sej hela tiden för i drömmen måste han också plocka varv.

Jag hoppas verkligen att jag slipper se den blicken igen. Upplägget på nästa tävling är lite annorlunda vilket det finns både fördelar och nackdelar med. Men en fördel är att alla sover samtidigt, så stressen att någon annan är ute när man sover försvinner. Men samtidigt är den här tävlingen 9 dagar längre, 9 dagar till att försvinna in i en bubbla av galenskap. 9 dagar till med känslan av att vilja slå honom riktigt hårt för att han inte fattar NÅGONTING, 9 dagar till med stinkande skavsår..

Och just skavsår kommer jag bjuda på nästa gång, kanske i morgon.. 🙂