Snart drar vi.

Idag åker vi. Håller på att packa bilen, förstår inte hur vi ska få plats med allt. Tydligen ska 19! kg vingummin med. Jag är inte jätte nöjd över det av tre anledningar. Nr. 1 Man kan inte bara käka skit i 30 dagar utan att få någon form av ”men” av det, speciellt inte med diabetes i släkten. Nr. 2 Hur lätt är det att gömma 19 kg godis för en 2 åring och hur lätt är det att förklara att hon inte får äta men pappa får?! Nr. 3 det tar upp en himla massa plats i bilen.

Överlevnads väskan som innehåller allt som kan tänkas behövas för att hålla muskler och leder på gott humör väger 10,5 kg.

Två cyklar ska med plus 2 par zipphjul, 2 våtdräkter, 4 par löparskor, cykelskor, cykelhjälm, cykel-mek grejer, x-antal uppsättningar tävlingskläder. Sen är det mina och prinsessans kläder och grejer. OCH vi har inte en kombi..

Vi bor på en gård med för tillfället 32 djur av olika slag, det innebär att vi inte bara kan låsa dörren och dra. Så innan vi åker måste vi gå igenom vad som ska göras med GN som ska bo här under tiden vi är borta. Hoppas att spökerna, småfolket och gårdstomten inte ställer till med en massa hyss när husmor, drängen och lillpigan har åkt 😉

Jag kommer att lägga ut bilder på instagram där vi finns under namnet motiveradnu. Jag har även skaffat ett twittwer konto där namnet är LNoaksson. Jag kommer även att hålla bloggen uppdaterad. Tävlingens hemsida hittar ni här www.decaironitaly.com

Om det är någon som har lite semester kvar att ta ut skulle det vara väldigt roligt om ni kom till Italien för att heja 🙂

Ps. Kompisens bebis har kommit.. Hennes slutsats efter att ha fött barn var: Greger måste vara dum i huvudet som ska göra det 29 gånger till 🙂

Men jag måste nog förklara min jämförelse lite bättre. Jag menar inte att det gör lika ont att göra en IM som att föda barn, det jag menade var att när barnet är ute eller när man korsar mållinjen har man glömt det jobbiga/onda litegrann. Ds.

 

Åter till packningen..