Dag 21

Greger och Steve var 2.a in från cyklingen idag, mycket bra med tanke på att det var 19 nya fräscha atleter med i dag och bara en var snabbare än dom på cyklingen. På löpningen tog dom det lugnt och joggade igenom maran och kom in som delat 3.a efter Joszef och Ferenc. Tror att 3 deca killar var före dom också men jag räknar inte med dom för dom kör inte samma race. Jag tror att dagens sluttid hamnade på ca 11.45.

Tog med mej kaviar tuben ned till frukosten idag, gott med kaviarmacka till frukost. Men det fick mej också att längta hem till mitt kök, till min frukost och till mitt liv. Det är inte som att man lever här man bara existerar, jag har redan upplevt den här dagen i 21 dagar. Visst det är lite nya människor här nu men det gör liksom ingen skillnad eller jo det gör det, nu är vi så inkörda på att göra allting lika dant varje dag så då tycker man bara att det är jobbigt med nya människor som är i vägen.  Någon som sitter på ens plats. Löjligt eller hur, men vi som har gått här i 20 dagar och gjort exakt samma sak hela tiden vi har liksom stänkt ner våra hjärnor och klarar inte riktigt av när någon står på ens langningsplats. Det känns som att dom är i vägen.  Även prinsessan har fastnat i en repris av gårdagen ,först tittade vi på Pingu i en vecka tills hon äntligen insåg att det var dags att byta film och då blev det tele tubies eller vad dom heter och jag började intensivt längta tillbaks till Pingu för där fanns det ju lite handling i alla fall. I går spexade vi till det och bytte film, så nu har jag sett Rudolf med röda mulen ca 10 gånger, allt bara upprepas..

Min hårborste är spårlöst försvunnen, (ja, jag har kollat i bidén) så jag och prinsessan har inte borstat håret på två dagar, i kväll ska jag slå på stort och köpa en ny borste. Det kommer att kännas som att få en spa behandling att få borsta håret. José Manuel kör det här loppet för att samla in pengar till folk som lever på gatan i hans hemstad, det är tydligen väldigt många. Han måste tycka att det är väldigt fint av mej och Greger att vi har tagit oss ann ett gatubarn, för det är så hon ser ut vår prinsessa. En skitigare unge har aldrig skådats, lägger man till det oborstade håret så ser hon ut som att hon är plockad direkt från slummen, det är bara lopporna som fattas, men prinsessan alias Cesar Milan Jr jobbar hårt på att skaffa sej några efter som hon inte kan låta bli att klappa dom skabbiga hundarna som springer vind för våg vid cykelbanan och snor vår mat.