Dag 29

Ännu en dag i landet som gud glömde. I går regnade det, idag spöregnade det och jag är rädd för att morgondagen bjuder på hällregn. Kanske inte bara är landet gud glömde, idag är det även landet som gud pissar på 😉

Simningen var tuff i dag också men dom fick i alla fall simma hela sträckan. Cyklingen en dyngsur historia och löpningen lika så. Dom har kortat av löpbanan så dom inte behöver springa på gräset när det är så blött. Nu är löpbanan ca 400 meter lång, dom ska springa 100 varv, kul… När jag lämnade spektaklet vid 19 tiden var det ingen som hade gått i mål. Jag har varit extremt lite vid tävlingen idag. Langat några mackor vid cyklingen och varit 2 timmar vid löpningen, första timmen var ok för då var inte Giorgio där. Jag får rysningar bara av att höra hans röst, man kan säga att jag tycker rätt så illa om honom när det till och med tar sej sådana fysiska uttryck bara av att höra rösten. Greger ska ringa mej när han är klar så åker jag och hämtar honom. Fram till dess ska jag spendera tiden med en hårtork i handen för att torka kläder inför morgondagen.

Det är inte lätt att sitta instängd på ett hotellrum med en sjukt uttråkad tvååring som hela tiden säger: åka bil och med det menar hon ÅKA HEM!! Hon är minst lika färdig som mej med det här. Nästa semester och semestern efter det och alla andra kommande semestrar bestämmer jag och prinsessan vad vi ska göra. Greger kommer inte ha någonting att säga till om eftersom hans semesterplan var så jävla rutten har han sumpat sin chans att någonsin få bestämma igen.

Jag och prinsessan pratar om vad vi ska göra när vi kommer hem och om vad hon önskar sej av tomten. Med tanke på hur duktig hon har varit här under vår magiska (magstarka) semester så kommer tomten vara tvungen att uppfylla allt på önskelistan. Än så länge är det bara skridskor och en egen häst som står på listan och det ska nog inte vara någon omöjlighet för tomten att trolla fram. Sen pratar vi om lekstugan, sandlådan, stutsmattan och cyklarna som hon ska leka med när vi kommer hem. Å vi ska mata djuren, å vi ska plocka ägg, å vi ska baka medan pappa ska snickra staket och kratta löv moohahaha..

Förutom att sitta på hotellrummet har vi även varit till köpcentret, problemet är bara att det ligger i Italien och att det finns massor av italienare där och NEJ, jag är inte imponerad av vare sej landet eller folket. Visst finns det trevliga italienare också som personalen på hotellet, pappan med dom två pojkarna som kommer till parken flera gånger i veckan för att leka med prinsessan och stackars Elisabetta som jobbar med tävlingen. Men det är inte tillräckligt många för att jag ska återvända. Stod i Mc Donalds ”kön” idag, en tjej och säger ursäkt. Så som man gör om någon står i vägen så jag backar och släpper fram henne, då ställer sej subban iskallt före mej i kön sen kommer en till kärring och gör lika dant. Okej är det det racet som gäller, jag släpper barnvagnen och ser till att vara jävligt snabb när den sista kärringen kommer fram till kassan, hoppsan nu var det visst MIN tur, bitch..

I morgon är det ÄNTLIGEN sista dagen och i övermorgon åker vi HEM!!