Dag 28

Nu får det fan vara nog!! Jag har varit kritisk till den här tävlingen sen dag 1, med all rätt. Och när man inte tror att det kan bli värre så väljer Giorgio att dag 28 korta av simningen med 800 meter utan att meddela vare sej atleterna eller deras crew. Jag är övertygad om att ingen av atleterna frivilligt skulle välja att simma 800 meter kortare oavsett hur kallt det än är. Nu är ju precis hela jävla tävlingen sabbad och det går inte att rädda. Dom har åkt hit för att göra 30 IM på raken, dom gör 27 på raken, dag 28 sabbar dom ansvariga det genom att korta av simningen medan den pågår utan att informera om det först. Det innebär att dag 28 är förstörd, dag 28 är ingen komplett IM. Vilket medför att det är OMÖJLIGT att göra 30 på raken även om dom simmar den fulla sträckan de två resterande dagarna. För mej tog tävlingen slut igår, det känns helt meningslöst att fortsätta två dagar till i regnet. För vad tjänar det till, det är ju ingen större prestation för någon av dessa killar att göra två IM på raken vilket dom sista två dagarna kommer räknas som OM det blir full längd på simningen. Blir simningen avkortad även dom sista dagarna, då vet jag inte. Vad ska man se det som då? 27 IM på raken plus tre onödiga träningsdagar. Ingen av dom här killarna har behov av fler träningsdagar, det är inte riktigt det dom är ute efter och det är inte riktigt det dom betalar för.

 Greger visste ens inte om att han simmat för lite för ens jag berättade det under löpningen. Wayne, Greger och Jose´ valde då att sätta på sej våtdräkterna igen och hoppa i och simma de resterande 800 meterna. Något som rövhålet Giorgio var helt vansinnig över och bokstavligen slet papprena ur handen på stackars Elisabetta som satt och räknade deras varv. Sen kallar idioten till ett möte där han försöker rädda sitt eget skinn genom att säga att det fortfarande är en officiell IM, att det inte alls är några problem med att korta ner tävlingen. Där lämnar jag mötet för då har jag hört tillräckligt med skit snack.

Jag kan ha fel, men i min värld är en IM 3,8 km simning, 18 mil cykel och 42 km löpning och inget annat. OM det är för kallt i vattnet så måste dom kolla upp det innan simningen börjar och byta ut simningen mot löpning vilket inte skedde. Deras anledning till att bryta simningen var att många hade problem. Jag anser inte att alla ska behöva bli lidandes för det, jag är helt övertygad om att majoriteten hade fixat att simma de resterande 800 meterna och om man inte fixar det så är man ur tävlingen. Nu är enligt min mening alla ur tävlingen för dom har inte gjort en full IM distans. Förutom Greger, Wayne och Jose´som valde att göra sina missade varv. Men dom varven räknas inte, den enda nytta dom varven gjorde var att dom tre i alla fall med gott samvete kan säga att dom gjort den fulla distansen alla dagar. Men dom är också förlorare på det eftersom klockan fortfarande tickade när dom gjorde det så dom kommer få en längre löptid än alla andra idag. Vatten temperaturen ska ha legat på runt 17 grader och det är inte för kallt, om det hade varit dag ett hade dom förmodligen inte haft så stora problem med att hålla värmen, men just nu är deras kroppar så slitna att dom med största sannolikhet skulle frysa även om det var 22 grader.

För mej slutade den här tävlingen igår med 27 kompletta IM på 27 dagar. Greger kommer med största sannolikhet slutföra även dom sista dagarna men jag kommer inte att närvara. Kan låta taskigt mot Greger men jag ser faktiskt ingen mening i att fortsätta när reglerna ändras HELA TIDEN. Visst jag kan gå och ge honom en macka under cyklingen men jag tvärvägrar att befinna mej på samma plats som dessa oförskämda, arroganta, otrevliga, socialt missanpassade människor som leker gudar.

Vincenzo klev av cykeln för några dagar sedan, sen dess har vi inte sett till honom för ens idag när han kommer gående under löpningen helt ovetandes om att dom kortat ner simningen. Det är bra kommunikation hos tävlingsledningen.

 Och vad då Guinness world record, ingen har sett till någon kontrollant därifrån. Jag har mycket svårt att tro att man bara kan skicka in ett papper där det står vad man har gjort, det måste ju finnas någon form av kontroll. Och dessutom utgår jag ifrån att dom skulle kräva doping prov, vilket inte har gjorts. Dag 20 frågade vi till och med om dom inte skulle göra något doping prov, svaret blev ..Nej. I vanliga fall är det dopingprov på sådana här tävlingar. Eller så har dom aldrig ansökt till Guinness world record över huvud taget för dom inte trodde at någon skulle klara det. Jag är så färdig med den här tävlingen, det ska bli så skönt att komma hem och få stänga Italien dörren bakom sej för att aldrig öppna den igen. Man måste skydda sitt sinne från dåliga tankar, och bästa sättet är nog att glömma hela spektaklet så fort man har lämnat det. Jag får passa på att spy ut mitt förakt och min avsky till dessa människor nu för så fort jag korsar gränsen till Österike är dom borta, då finns dom inte längre, då kommer dom inte förtjäna en sekund till av mitt liv. Men fram till dess kommer jag INTE att hylla dom.

Och JA jag tycker att sanningen ska fram, jag har inga som helst problem med att hänga ut människor som inte gör rätt för sej. Varje människa har ett eget ansvar över sitt agerande och om man som vuxen väljer att skrika och gapa åt människor till höger och vänster hela tiden så kan man inte heller förvänta sej att någon kommer att respektera en och tacka en för att man är en god medmänniska.