Dag 27

Det är lugn, inget har hänt. Greger är fortfarande med i tävlingen. Det var bara det att det var så j-la kallt igår så jag och prinsessan var bara och tittade på löpningen första timmen och jag ville inte skicka iväg något inlägg innan jag visste hur det hade gått. Greger var inte hemma för ens kl 22 då han hade tagit en massage efteråt och när han kom hem var det dags för mej att börja tejpa hälsenor, sen var det liksom för sent för att jag skulle orka slå på datorn.

Gårdagen var som sagt kall. Simningen är fruktansvärd, dom fick tydligen dra upp Angelo ur poolen för att värma upp honom för han var alldeles nerkyld. Efter simningen går alla och duschar varmt för att tina upp (där av dom senare sluttiderna), Greger sa att Tony och Angelo nästan svimmade i duschen för dom var så kalla. Kan tänka mej att dom spände sej så mycket för att dom frös så att syresättningen i kroppen inte blev tillräcklig, men jag vet inte det är bara min teori. I´m not a doctor..  Jag missade visst det roliga i går morse när Joszefs fru blåste honom mellan benen med en hårtork i 10 minuter. Haha! Jag känner att där någonstans är nog min gräns nådd för vad jag skulle göra för Greger, det skulle han få sköta själv.

Cyklingen även den kall. Det som var lite nytt var att Jose´ Manuel  var först in tätt följd av Greger och Steve. Fast den riktiga anledningen till det  var att igår hade dom kortat av cykelbanan pga bröllop och hade inga chip mattor så varven räknades enbart manuellt. Som ni kanske kan räkna ut så fanns det en anledning till att Jose´ var före in, det var inte det att han var snabbare utan han fick köra ett varv mindre. Även Chuck sa att han kört ett varv för lite, det är ju ganska lätt att se om man har en cykel dator. Men Chuck är redan ute ur tävlingen så det spelade inte någon roll.

Löpningen vanns av Joszef, Ferenc och Jose´ kom in på delad andra plats, Greger på en 3.dje plats och Steve på en 4.de plats.

Det var gårdagen det. Idag är det ännu kallare och regnar. Mer om den här dagen kommer i kväll.