Dag 26

Ännu en dag avklarad. Nedräkningen har börjat på allvar 4 dagar kvar.. Det har varit tuff vind på cyklingen idag också men det hindrade inte Greger och Steve från att vara först in från cyklingen. Först i mål var Joszef, 2.a Ferenc och ett varv efter Ferenc kom Greger in som 3.a. Inga andra har gått i mål än. Ett varv på löpningen är 800 meter, så att ligga ett varv efter är inte så långt efter. Min tejpning verkar funka bra, han är stel i fotlederna när han kliver av cykeln men om han tar det lugnt och går dom första varven så värmer det ur. I dag sprang han 5 varv ihop med Joszef och han tyckte att det kändes helt ok att hålla det tempot en kortare stund.

Jag har aldrig sett ett sånt rent löp steg som Joszef har. Medan alla andra linkar på något vis så löper Josef stolt och stark dag ut och dag in. Han ser så sjukt stark ut under löpningen och har sån klockren löpning hela tiden. Jag frågade honom om han hade gått till någon löpcoach, svaret blev internet. Han sa att han hade läst massor om chi running och tagit till sej konceptet. Jag har inte hunnit googla det så mycket än men när jag kommer hem ska jag verkligen läsa in mej på det. För om det kan få mej att löpa bara en gnutta likt Joszef så är det absolut värt att kolla på.  Kanske, kanske kommer jag också att se fram emot löppassen i framtiden. Men som sagt var så har jag inte hunnit läsa så mycket om det än, så jag vet inte riktigt vad det är mer än det Joszef förklarade. Fast det räcker att ha sett honom göra en mara så enkelt varje kväll för att jag ska tro på det där med chi running.

Kände en gnutta lycka idag när jag insåg att sista tävlingsdagen är den 7.de och inte den 8.de. Tack för det..