Dag 25

Idag har varit en tung dag, Greger har haft så fruktansvärt ont i sina hälsenor. Jag är inte riktigt nöjd med massörens tejpning så jag ska göra om den i kväll, får se om det hjälper något. Men ingen tejpning i världen kan häva inflammationen. Jag är en förespråkare för att man ska fortsätta aktivera det skadade området under läkning, vila är enligt min mening nästan aldrig en lösning. Men att springa en mara varje dag är lite väl mycket träning för inflammerade hälsenor, har svårt att se att dom kommer bli bättre under dom dagar som är kvar. Att springa 25 maror på 25 dagar sätter sina spår helt klart. Fem maror kvar, bara att bita ihop. I kväll lämnar jag och prinsessan parken innan han är klar, han tog extra cykeln hit i morse så han får cykla hem också. Det är bara 1,5 km så det är inte så synd om honom.

Även fast den här tävlingen är tuff så är vi överens om att non stop tävlingen i Mexico var värre. Greger var i mycket sämre skick efter 21 dagar där än han är efter 25 dagar här. Den största skillnaden är att han sover mycket mer här så kroppen hinner återhämta sej lite till nästa dag. I Mexico var det fullt ös hela tiden, att sova var något som prioriterades bort. Här finns det ju inget val, när man har gjort sin IM så har man. Det går inte att påbörja nästa IM för ens dagen efter så då blir man ju tvungen att äta och sova. Men den här tävlingen är så sjukt mycket tråkigare att titta på, det är bara samma sak varje dag. Sen att organisationen kring det hela är så dålig gör ju inte att man verkligen längtar att gå till tävlingsparken och träffa på idioterna. Alla som var i Mexico var väldigt kritiska mot mycket där, men alla som var där som även är här är väldigt överens om att det var paradiset jämfört med detta. Och alla skulle hellre åka dit igen (även fast dom då sa: aldrig mer) än någonsin sätta in fot på en tävling som anordnats av dess så kallade arrangörer. Den här världen är så liten och det är så få utövare så snacka om att dom har bränt sina kort för all framtid. Sorry guys..

När vi vaknar upp i morgon är det bara 5!! dagar kvar.