Framme

Efter tre dagars resande som bjudit på giraffer, lejon och andra tama och vilda djur, karuseller, dåliga vägskyltar och en liten tripp över alperna. Kom vi äntligen fram i torsdags kväll.

DSC_0091

Vi bor inte på det fyrstärninga hotell vi var lovade från början, men vi ska verkligen inte klaga. Vi har egen dusch, egen toalett (utan dörr)och ett stort rum men däremot inget internet. Medan många av dom andra bor på en grisfarm utan både vatten och fungerande toalett. Vi har även egen pool som jag förhoppningsvis får använda kvällstid när G och prinsessan sover, det är nog det närmaste träning jag  kommer att komma  dom här veckorna.

Parken där tävlingen hålls är en utomhus badanläggning som bara kommer vara öppen för allmänheten på helgerna, inte fy skam att ha några pooler för sej själv. Hoppas verkligen att vi får använda dom också. Simningen kommer gå i en 25 meters pool. Som jag har förstått det kommer några av dom långsammare simma i 20 meters poolen. Cyklingen går på en 6 km bana efter en smal rätt trafikerad väg utanför parken. Det är en ganska tuff/kuperad bana med några T-korsningar med skymd sikt vilket gör att det inte kommer bli någon snabb cykling, hoppas verkligen inte att det kommer bli några allvarliga olyckor. Det är ingen bra bana och speciellt inte när tröttheten kommer smygandes.  Banan i Mexico var snällare. Löpningen kommer gå på en 800 meters slinga inne i parken med blandat underlag, gräs/stenplattor.

Igår hängde vi mest runt och träffade gamla och förmodligen nya vänner, det är svårt att inte lära känna varandra under sådana här tävlingar.

 Idag har det varit registrering, medical check, pre race möte och fotografering. Just nu är G borta på någon intervju för någon film/tv kanal som ska följa tävlingen alla 30 dagar.

 DSC_0272

Just nu är det lite för varmt, 28 grader kl 10 i morse. Men förhoppningsvis kommer hösten hit också. I morgon kl 7.30 går starten. Det är svårt att säga men jag kan tänka mej att dom snabbaste tiderna kommer ligga på runt 11h 30min(dom första dagarna) och jag hoppas att G har is i magen och lägger sej på ca 14 timmar. Jag har svårt att tro att det är den som är snabbast dm första dagarna som kommer gå som vinnare ur detta race. Det handlar inte om att vara snabb, det handlar om att kroppen ska orka dag efter dag.

Vikten låg idag på 66 kg vilket är 7 kg mindre än startvikten i Mexico och det finns tyvärr inget positivt med att han väger så lite med tanke på att han förmodligen kommer ha en viktminskning på ca 10 kg.  

 

 DSC_0263

Pre race möte suger tycker prinsessan.. 🙂