Dag 1

Dagen startade med historiens sämsta frukost, bild finns på instagram, motiveradnu. Sen gick starten ca 20 minuter försenad. Ska jag vara helt ärlig så tittade jag inte så mycket på simningen, 3 minuter kanske. Inte så spännande att se på helt enkelt. G tyckte att simningen gick bra. Tyvärr har jag inte tider eller placeringar på någon av sträckorna för sådan info saknas på plats. Det kanske visas on line på deras sida men det hjälper inte mej så mycket eftersom det är så dålig uppkoppling här.

Det har redan varit några fall under cyklingen, hörde att det skulle vara fyra men jag vet ”bara” två med säkerhet. Den ena är en amerikan som jag inte vet namnet på och den andra är Kim från Danmark. Amerikanen verkar ha klarat sej med några skrubbsår men Kim verkar ha ordentligt ont i höften och kan inte springa. Det är väldigt tråkigt och synd, jag hoppas att det inte kommer att påverka honom allt för mycket för han är en av dom som jag på förhand tror kommer gå långt i den här tävlingen.

I en sådan här tävling kan ALLT hända, man kan verkligen inte sia om slut resultatet. Men.. på min topp 5 lista (om inga fler olyckor händer) ligger Ferenc, Kim, Steve, Greger och Joszef utan inbördes ordning (även fast jag har en, men det är dumt att sticka ut hakan redan dag ett 😉 )

I dag blir det inga bilder ska försöka få med några i morgon.

Om det är något ni vill veta om banan, deltagarna osv. skriv då det ni undrar över så ska jag försöka ta reda på svaret.

Tror inte det är så många varv kvar nu så jag tar och packar ihop våra grejer och säger hej så länge.