Dag 2

Gårdagen tog totalt 12.43 timmar. I dag blir det någon timme längre då det är väldigt varmt, runt 30 grader. Cyklingen är jätte tuff, det märktes att alla tog det lugnare i dag. G säger att de enda banor han har varit med om som varit tuffare är IM i China och IM Malaysia. Det är INTE bra om man ska försöka göra 30 st. Dom har pratat om att ev. göra en ny bansträckning.

Jag klagade en hel del på maten i Mexico, men det var fan paradiset jämfört med detta, för där fanns det ialla fall mat. Här finns det ingen! Det kommer några små skit lådor kl. 12.30 och 19.30. Igår innehöll en sån låda två creps. Mellan dom tiderna finns chips och vindruvor och vatten om man har tur. Det är inte vad jag kallar full matservice 24 timmar om dygnet. Mannen som undertecknade det varma och välkomnande mailet är som dom flesta uttrycker det deep down in mud. Allt jag har att säga är: oproffsigt..

Stackars John Price har det tufft, han kom i mål vid 3 tiden i natt. I dag klagade han på att han var sliten i benen och valde att kliva av för den här dagen. Men kommer göra ett nytt försök i morgon eller övermorgon. Det är ju inte jätte roligt att tro att man ska köra på en platt bana och få reda på att det är ändrat till en jätte backig när man anländer. Flera som har valt att ta med sina tempocyklar har också gjort det i tron att det ska vara en platt snabb bana.

Även den enda kvinliga deltagaren var tvungen att bryta idag. Jag tror att hon fick vätskebrist, när jag såg henne låg hon och frös under en filt och spydde. Läkaren sa att hon inte fick fortsätta idag men att det var ok att köra i morgon. När jag pratade med hennes pappa sa han att hon förmodligen vilar i morgon också och sen siktar in sej på en 10.a istället.

Greger spydde under simningen men det berodde på att han hade ätit för nära inpå. Cyklingen gick bra men den var tung och svettig och Greger vill i vanlig ordning varken äta eller dricka ordentligt. Medan Steve har druckit 10 flaskor med varierande innehåll har G druckit en. Jag förstår inte vad det är som är så svårt att fatta, för det är ju inte första gången om man säger så.. Det löjliga är att han alltid pratar om att det är SÅ viktigt att fylla på med energi och vätska. MEN GÖR DET SJÄLV DÅ FÖR FAN! Det är inte jätte roligt när vi bara har kommit till dag två och han redan har börjat stänga ner hjärnkontoret. Jag har några underbara veckor framför mej..

Just nu är han ute på löpningen och har spytt även där. Det är nog kombinerad vätskebrist med att jag tvingat i honom mer än hans mage fixar när han ska springa, men vägrar man äta som man ska under cyklingen så måste energin in under löpningen.

Tyvärr blir det inga bilder idag heller för uppkopplingen är för dålig.