Dag 4

I dag har vädret varit bra, ganska svalt. Greger har varit stark idag, ätit och druckit bra. Nästan så att han får en guldstjärna 🙂

Jag önska att jag fick skriva en massa positiva saker och om alla grymma atleter och det är klart att jag får skriva om det, jag bestämmer ju själv. Men idag är jag ganska sne faktiskt, eller nej jag är skitförbannad på dom jävla runkhuvudena som anordnar den här tävlingen. Det är så mycket, så mycket som händer här. Vet inte hur många gånger idag jag har sagt VA?!! När jag har hört det ena osannolika efter det andra.

Som jag nämnde igår fungerar inte tidtagningen så bra alla gånger. Jag konfronterade Roberto om detta och sa att dom måste fixa en skärm så vi kan se att varven verkligen räknas. Jag kan säga att jag inte var så nöjd efter våran diskussion och jag kan säga att han vet det. Jag köper inte en massa taskiga bortförklaringar. Om dom har problem så får dom se till att lösa det, det är inte mitt eller någon av dom tävlandes problem. Vi kom hit lovade helt andra förutsättningar, vi har lagt mycket pengar, vi har sparat semestrar mm.

Jag ska inte skriva mer om det just nu för ingen kommer tro att det verkligen är sant om jag skriver allt. Men vi mår bra och det går ingen nöd på oss, det är bara det att det inte är en fungerande tävling och vi kom hit för att tävla inte för att ha tak över huvudet för det har vi hemma.

Tack och godnatt.