Dag 5

Tävlingens kortaste man, den alltid leende lilla spanioren dök inte upp i morse. Han hade stora problem med skavsår under löpningen igår, mot slutet hade han flipp flopps på sej i stället för löparskor. Så vi anade att det var hans sista kväll. Han har även problem med rumpskav. För två dagar sen frågade han mej om han kunde få en av prinsessans blöjor. Fråga mej inte hur han använde den, han påstod att det blev bättre ialla fall 🙂 .

I dag körde dom på den gamla cykelbanan igen där det är betydligt mer trafik men där finns också några flacka partier. Alla är så slitna i benen så dom är tvungna att ”vila” dom lite. I morgon ska det vad jag har förstått vara ännu en annan bansträckning, tror den är lite flackare men väldigt mycket mer trafik om dom inte lyckas få den avstängd. Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka om det, känner mej rätt uppgiven. I dag har jag valt att inte vara på tävlingsområdet så mycket för jag vill varken se Roberto eller Vincenzo, hundskiten på trottoaren är värd mer respekt än dom.

Den tuffa cyklingen har slitit på Gregers knä plus att han märkte idag att sadeln hade åkt ner 4 centimeter under cyklingen igår, en väldigt bidragande orsak till knäproblemet. Han säger att det känns bra när han sitter och cyklar men när han ställer sej upp i backarna gör det ont. Han var till massören igår efter löpningen och fick benen masserade och har även stannat till under cyklingen idag och fått massage. Massagen gör knät bättre och det är bra för då sitter inte problemet i leden.

I dag går han bara för att knät ska få en chans att vila. Jag tycker att han håller vikten väldigt bra, det är ingen daglig invägning här så jag vet inte hur mycket han har gått ner men jag skulle säga max 2 kg.

I morgon är det ..dag 6.. 🙂