Dag 7

Vincezo bröt igår kväll. Kl 19 hade han endast cyklat 10 mil. Han har haft runt 20 timmar varje dag, det är ju himla bra när den som anordnar tävlingen är ute på banan 20 timmar per dygn och sover ca 2 två timmar per dygn. Det förstår ju vem som helst att det inte funkar. Nu när han officiellt har brytit så kan man ju tycka att det skulle vara på sin plats att han börjar engagera sej i tävlingen som faktiskt han är huvudansvarig för men nej, han kör idag igen fast utom tävlan. Suck! Den mannen han har inte ett enda rätt uppe i huvudet. Det finns en fördel med att han fortsätter att köra och det är att vi slipper se så mycket av honom, det är vi alla överens om.

Greger sa att han tänker ta det lugnt på cyklingen (men kom ändå in som tvåa), han känner att han inte behöver stressa. Han sover bra på nätterna och känner sej hyfsat pigg så han behöver inte köra fort för att få hinna sova mer utan väljer istället att spara på kroppen genom att ta det lite lugnare. Han tog en timmes massage igår efter målgång och tyckte att det blev mycket bättre i knät. Otroligt nog så har han inte fått ett enda skavsår en. Och tydligen har flera av dom ändra börjat ta smärtlindrande piller, det har inte Greger börjat med än och det känns som att det är ett tag kvar dit förhoppningsvis.

Alla ser piggare ut nu när dom kör på den nya cykelbanan nu känns det inte längre om en omöjlighet att klara 30 st även om det kommer bli väldigt tufft, dom har ju inte gjort en tredjedel än och nästan halva startfältet är borta även fast dom flesta kör ändå fast utom tävlan. Dom har inget bättre för sej i väntan på att dagarna ska gå så dom får åka hem (dom flesta flyger).

Det finns en nackdel för mej med den nya banan och det är att man antingen får stå i dikeskanten eller vid vändpunkten som är en vägkorsning. Det går inte med prinsessan som inte är så imponerad av att sitta i vagnen och glo och när hon inte är i vagnen så måste jag hela tiden passa så hon inte kommer i vägen för någon bil eller cykel. Så i dag var jag bara dit och kollade att allt var bra och gjorde i ordning lite mat. Sen har vi hängt vid hotellet.

Idag varvar Greger löpning och promenad, mest löpning faktiskt. Tror att han kommer vara i mål innan resturangen stänger så i kväll blir det pizza 🙂 .

Prinsessan lyckas charma alla som kommer i hennes väg. Idag åkte hon runt med hotell personalen  i en golfbil, dom hade tydligen varit bort till majsfältet och plockat majs. Hon kommer vara världens mest bortskämda barn när hon kommer hem, alla gullar med henne för att inte tala om alla som fotar henne. Men så är hon ju lika söt och charmerande som sin mamma också, hahaha..

Jag tror att cyklingen kommer kännas ännu lättare i morgon, han hade 3 kg i varje däck nu ikväll. Men nu är dom pumpade så i morgon bör det rulla lite bättre. Så himla typiskt Greger att inte kolla sånt 😉 .

Nu laddar jag för pizza!                                                                                       

Jag har lagt ner det här med att få med några bilder, men jag lyckas då och då att ladda upp på instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.